Lahjaksi tandemhyppy

Oiva syntymäpäivä- tai polttarilahja hieman enemmän vauhtia haluavalle päivänsankarille on pudotus lentokoneesta toisen henkilön kanssa, eli tandemhyppy. Hyppy toimii erinomaisena ensimmäisenä kosketuksena laskuvarjohyppyyn ja on mahdollista, että adrenaliinipiikkiin jää koukkuun. Ikimuistoinen hyppy myös videoidaan, joten muiston lisäksi sen voi myös katsoa uudelleen vielä vuosienkin päästä, vaikka sitten hääpäivän vuosipäivänä.Päivänsankarin pystyy myös viemään paikalle ilman, että hän aavistaa mitä on tapahtumassa. Hyppyyn on varattava kaksi tuntia aikaa, sillä ennen koneeseen pääsyä on sankarin vielä käytävä koulutus läpi, jotta hypystä tulee tekijälleen niin nautittava kuin myös turvallinen kokemus. Tandemhyppyjen järjestäjät pitävät kyllä huolen, että turvallisuus on parasta luokkaa, eikä mitään ylimääräisiä riskejä oteta.

Vaatimukset tandemhypylle

Kun suunnittelee antavansa hypyn lahjaksi, on otettava huomioon siihen liittyvät vaatimukset. Promilleraja on tietenkin nolla, joten tämä tulee ottaa päivän suunnittelussa huomioon. Hyppääjän vaatetus on oltava rento ja kengät sellaiset, että ne pysyvät tukevasti jalassa. Terveydentilaltaan sankarin on oltava normaalissa kunnossa ilman vahvoja lääkityksiä. Painoraja liikkuu 100 kilon paikkeilla; tämä voi kuitenkin vaihdella yrityksen mukaan, joten kannattaa ottaa yhteyttä palveluntarjoajaan ennen varaamista. Hyppääjän on myös uusien vaatimuksien mukaan oltava täysi-ikäinen.Liian huonossa säässä hyppyä ei voida tehdä, mutta tämä on ainut asia, jota ei voi tietenkään ennalta tietää. Hyppy voidaan perua vielä kaksi tuntia ennen tapahtumaa, mutta tässä tapauksessa se järjestetään jonain toisena päivänä. Joka tapauksessa lahja saadaan käytäntöön jossain vaiheessa.

Vaihtoehto hypylle

Jos kuitenkin tuntuu, että juhlakalu ei välttämättä hypystä riemastuisi tai jättäisi sen tekemättä, niin tandemhypyn sijaan jännitystä voi lahjoittaa myös helpommin sulatettavassa muodossa nettikasinolla pelirahana. Päivänsankarille voi vaikka perustaa tilin, jolle laittaa sitten halutun summan rahaa pelaamista varten. Näin jännitystä saa hieman paremmin hallittavassa muodossa ja kenties pääpotin nappaaminen onnistuu myös.Kun tilin avaa päivänsankarille, niin talletuksen tekemällä Betsafe tarjoaa myös tervetuliaisbonuksen pelirahan muodossa, joten lahjana tämä on erinomainen. Peliaikaa saa nimittäin paljon, riippuen toki siitä, miten rahansa peleissä käyttää ja paljonko voittoja tulee.