Kesäpuuhaa perheille Kemin kaupungissa

Kesä on vihdoin saapunut Suomeen! Järvivedet ovat lämmenneet ja mökkielämä kutsuu. Kaikilla ei kuitenkaan ole mahdollisuutta lähteä viettämään mökkielämää. Kurkistetaanpas hieman mitä tekemistä löytyy Kemistä lapsiperheille.

Tekemistä ulkona

Mikä sen mukavampaa, kuin pakata eväät reppuun ja lähteä uimarannalle! Uimarantoja löydät kaupungin sivuilta. Uimapaikkojen läheisyydessä on yleensä myös kioski ja/tai lasten leikkipaikka, jolloin pienemmätkin lomalaiset viihtyvät pidempään. Huomioithan, että lemmikkieläimet eivät ole tervetulleita kaikille uimarannoille. Siivoathan myös jälkesi, kun lähdet piknikiltä pois.

Tekemistä sisällä

Sadepäivän sattuessa on aika kaivaa esiin joululahjaksi saadut pelit ja kirjat. Kehittele peleistä omia versioitasi tai muunna sääntöjä. Oletko kokeillut koskaan tehdä muovailuvahaa itse? Se on helppoa ja ohjevideoita löydät helposti netistä etsimällä. Yleensä muovailuvahaa käytetään perunajauhoja ja hoitoainetta. Massasta tulee ihanan pehmeää, lapset rakastavat sitä.

Huvittelupaikat

Erilaisia sisähuvipuistoja, kylpylöitä ja eläinpuistoja löytyy useita eri kaupungeista. Voit tilata verkosta näihin jo etukäteen liput, jolloin pääset nopeasti sisään kohteeseen ja huvittelu voi alkaa heti. Tarkista Kemin huvittelupaikat tältä sivustolta. Mikä on sinun suosikkisi: kylpylä, sisähuvipuisto vai eläinpuisto? Kylpylässä pääset uimaan kuin delfiini tai kala. Sisähuvipuistossa sukkululoit ylös ja alas erilaisissa temppuradoissa. Nälän yllättäessä voit ostaa kahviosta syötävää ja juotavaa. Eläinpuistossa tapaat karhuja, kissoja, koiria, kaneja, villisikoja, kukkoja, kanoja ja monia muita ihania pörröisiä eläimiä.

Pakkaahan pian laukkusi ja lähde matkalle Kemiin!